23. prosince 2011

Veselé Vánoce

Po hektickém týdnu i k nám pomalu dorazila páteční předvánoční atmosféra a s ní spojený klid. Všem čtenářům našeho blogu přejeme klidné a pohodové prožití Vánočních svátků s blízkými a rodinou!

Ani mezi svátky vás však úplně neopustíme, ačkoliv nás čeká ještě spousta práce. Během příštího týdne přesuneme svou sluj ze stávající adresy do ulice Ladova 5 v Praze 2. Budeme tak blíže centru, zastávce metra i tramvaje. Další novinkou bude vlastní herna, kterou budeme mít u obchodu. Už tedy nebude problém najít místo pro hraní oblíbených společenských her a to ani těch časově a prostorově náročnějších. ;-) O celém stěhování a nové podobě se dočtete během ledna.

Co nás dále čeká příští týden a na začátku ledna? Třeba dojmy z rodinné zábavné hry Castle Panic, ve které budeme bránit svůj hrad. Také se podíváme na zoubek dobrodružství jako vystřiženému z filmů o Indiana Jonesovi v podání společnosti Flying Frog Productions - Fortune and Glory: The Cliffhanger Game. Na seznamu máme taktéž špionážní hru pro dva, která zamotá hlavy nejednomu hráči a nese příhodný název Confusion: Espionage and Deception in the Cold War

Abyste věděli, že v anketě nehlasujete nadarmo, budeme přednostně psát o prvních dvou hrách, které získají nejvíce hlasů. Zatím probíhá těsný souboj mezi samostatně hratelným rozšířením post-apokalyptické karetní hry 51st State: New Era a herně velmi čilou značkou Star Trek v podobě karetní deck-building hry Star Trek Deck Building Game. O vítězi můžete stále rozhodnout svým hlasováním, a to až do nedělního večera.

Ještě jednou vám všem přejeme příjemné svátky, něco hezkého pod stromeček a po svátcích opět na viděnou!

Žádné komentáře:

Okomentovat