10. prosince 2009

Tipy na vánoční dárky

Přemýšlíte, co nadělit svým blízkým pod stromeček? Společenské hry jsou originálním dárkem, kterým můžete udělat radost každému. Pokud nevíte, co si ze široké nabídky her vybrat, nabízíme vám pár tipů.

PRO DĚTI:


Aquarius – Jednoduchá, svižná a barevná hra kombinující Domino s karetní hrou. Mohou jí hrát i děti od tří let, ale pobaví se u ní celá rodina.






Heros
capeJedinečná kombinace stavebnice a deskové hry. Vytvořte si vlastní terén z pevných plastových dílků a prožijte na něm napínavé fantasy dobrodružství!





PRO RODINU A PŘÁTELE:


The Adventurers – Zábavná hra plná napětí a nervydrásajících momentů. Komu se podaří přežít nástrahy tajemného chrámu a vynést ven nejvíc pokladů? I Indiana Jones by se zapotil! Nyní i v češtině!





Kragmortha – Legrační hra pro každou příležitost! Zatímco strašlivý kouzelník Rigor Mortis spřádá ve své knihovně plány na ovládnutí světa, jeho služebníci kradou, na co přijdou. Ale musí být opatrní, černokněžníkovy kletby jsou ďábelské!





Fantastát – Originální česká hra, u které se pobaví celá rodina. Osvoboďte svou zemi od příšer pomocí kouzel a přátel, které si sami vymyslíte! Hra má čtyři varianty, včetně kooperativní, takže na své si přijde skutečně každý!





Zapadákov – Vítejte na divokém západě! Stanete se banditou řádícím v malém městečku a snažícím se vyloupit banku. Ostatní však také nelení, proto často přijdou ke slovu pušky a unikátní systém hry, kdy hráči hází „náboje“ na terč. Zapadákov se neztratí v žádné veselé společnosti!




PRO PÁRY:


Ninja vs. Ninja – Dvě školy ninjutsu bojují o čest a slávu v této rychlé taktické hře. Díky originálnímu zpracování a snadno pochopitelným pravidlům si ji zamiluje každý bez rozdílu věku!






Dungeon Tw
ister 2: Prison – Chcete si zahrát hru, která vás opravdu donutí přemýšlet a zároveň skvěle vypadá? Pak je Dungeon Twister přesně pro vás! Navíc umožňuje i solitérní hru a je tedy zároveň ideálním dárkem pro hráče-samotáře.



PRO NÁROČNÉ HRÁČE:


Nexus Ops – Legendární scifi hra, u které nezbývá čas na nudu. Vaši soupeři vám totiž nedají vydechnout a ani vy byste jim neměli nechat mnoho prostoru – vládcem planety se totiž může stát jen jeden! U nás exkluzivně v ČR!





Descent
– Vyberte si svého hrdinu a prožijte s ním velkolepé fantasy dobrodružství! Jeden z hráčů se stává vládcem podzemí a ostatní musejí napnout všechny své síly, aby překonali jeho nástrahy a získali pro sebe poklady a slávu.





A pokud chcete nechat výběr na obdarovaném, ale zároveň mu chcete pod stromeček něco nadělit, neuděláte chybu s našimi dárkovými certifikáty!

Přejeme vám krásné svátky!

Žádné komentáře:

Okomentovat